Merkkejä Valesaitista ja Tarinointia Valesuosituksista

TÄSTÄ PÄÄSET ALHAALLA SEURAAMAAN FACEBOOK-HUIJAUKSIA

Voi olla, että tänne jatkossa tulee vain lista sellaisista yksityiskohdista, jotka ovat merkkejä huijaussivustosta. Tämmöiset listat ovat suuntaa-antavia ja tänne ei voi listata eri domainsaitteja, sillä niitä huijaussaitteja tulee kuin sieniä sateella. Tosin nykyisin jo Iltasanomat ja Hesari ovat täynnä harhaanjohtavia terveys- ja koronavalheita! Kyseiset mediat ovat uutisistaan päätellen kohdistettu lähinnä keski-ikäisille ja sitä vanhemmille. Tämä siksi, koska kierot lehtitoimittajat tietävät hyvin, mikä vetoaa tuon ikäluokan ihmisiin!
He tahallisesti sepittävät lehtitaloissa korona- ja terveysvalheita!

Muutenkin on tiedossa jo, että voi on hyvä rasva elimistölle. Täyttä paskaa ovat kaikenlaiset margariinit, rypsi- ja rapsiöljyt, joita aina vaan Suomen virallinen ruokasuositus tarjoaa valheellisena ohjenuorana väestölle. He tahallisesti siis haluavat, että ihmiset sairastuvat ja lihovat, eivät siis päinvastoin! Myös Terveyden- ja Pahoinvointilaitos on täyttä paskaa. Niin ja sanon vielä, että vituttaa nuo ruokasuositukset Suomella vielä 2020-luvullakin. Suomi on kyllä silloin pahasti jäljessä.


Tässä on alla pari esimerkkiä, joissa on ollut valheellista markkinointia, tosin nykyään hieman toi Fitnesstukku vaikuttaa parantaneen
tapojaan. Ainakin siitä päätellen, mitä sen sivun tuotteista on mainittu.

www.fitnesstukku.fi (95.101.142.184; a95-101-142-184.deploy.static.akamaitechnologies.com, todennäköisesti Sveitsi):
SYY: Kyseinen verkkokauppa myy useita tuotteita, joissa on joko atsoväriä, aspartaamia tai molempia eikä siten ole erityisen luotettava. Myös osa tuoteselosteista on puutteellisia. Lisäksi iso osa sivuston myymistä tuotteista on joko osin tai täysin synteettisiä tuotteita. Kannattaa välttää tätä, monessa tuotteessa on atsovärejä, aspartaamia tai sukraloosia!

www.pointshop.fi (Sivu poistettu ilmeisesti):
SYY: Rahastussivusto/Spammimoottori. Pointshop ja Pointworld ovat sama asia oikeasti. Lisäksi kerran menetettyä rahaa on vaikea saada takaisin, koska itse domain on rekisteröity Tanskaan. Itseltä lähti 45 EUR, kunnes ehdin mitätöidä oman tilini. Lukemieni palstojen perusteella on useita tuohtuneita ihmisiä, joilta on enempikin lähtenyt ja kuulemma silloin on auttanut vain luottokortin mitätöinti ja uuden hankkiminen.